Velvet and Leather


Pennkjol i läder och någon slags beige/guldig sammetspolo.

Je t'aime Freja! Bonjour madame!


Mönsterkonstruktion

Nu har jag suttit hemma och klippt ut förminskade liv till mönsterkonstruktionen och klistrat upp dem jämnt på 6 st papper. Härligt! Såklart att just jag glömmer min pärm, som man inte ens får ta hem (igen) och måste jobba ikapp (igen) på dagens mönsterkonstruktion.

Jag älskar den här kollektionen. Mina favoriter kommer vid 0:27 och 1:23 i videon.


Gareth Pugh


Felder and Felder S/S 11


Felder and Felder A/W 10

Jag fullkomligt älskar Felder and Felder. Vårkollektionen visades nyligen men jag är mer fascinerad av deras höst och vinterkollektion även fast den inte är den nyaste. Stylingen är badass och får mig att tänka på vilken styling jag ska ge Jade, som ska bära min fab-kreation på Design Day i min skola. Och vilken musik jag vill att hon ska gå till. Gud, vilket jobb som ligger bakom alla dessa kollektioner.
Stolt

Nu är jag riktigt stolt, JAG har lyckats ändra header själv och sluppit fråga någon annan vilket hade varit pinsamt. Bloggen är fortfarande inte precis som jag vill ha den men jag är fortfarande nöjd. Bilden kommer också från min resa till London, som jag tog i ett schysst område av stan. Asfrän streetart!

Igår hade jag den värsta migränen någon kan tänka sig, men idag kan jag lyssna på så mycket jobbig musik jag vill och kolla rakt in i solen eller lampor utan att hålla på att ramla i bitar. Tyvärr missade jag min härliga ballett och jazz. 3 h wasted! Jag sov istället, 11 h totalt.

Idag skulle jag och Jade till Humana second hand och blev först misstagna för kvällens modeller till deras event, men no. Så vi gick tillbaka när eventet börja men då stog det nåra dryga och krävde leg. Poor underage people..
Vi drog och åt pizza istället, tröstätning.

Juste. Man måste nog typ "presentera" sig.

Namn: Sofia
Bor: Stockholm
Skola: Designgymnasiet i Sickla
Intressen: Ja, typ alla estetiska ämnen förutom att jag inte alls är musikalisk eller kan sjunga
Musik: Just nu, The pretty reckless, Rex the dog och Familjen


Impuls

Ny blogg, ny skola och till en viss del nya vänner. Jag är så trött på att alla andra ska ha så jävla härliga bloggar och jag hade tråkigt så.. ja, så hamnade vi här. Namnet.. ja, påhittiga jag satt och målade naglarna svarta.
det här känns konstigt eftersom jag inte brukar skriva om mitt liv sen min deppiga dagboks sidor tog slut.

Segt, men inläggen blir väl roliga sen när jag kommit igång. Det här är ju bara det tråkiga första inlägget, som alla någon gång måste göra.


En bild från en visit i London i sommras och än så länge är jag bloggaren utan ansikte. Hahah..
Sofia


RSS 2.0